Trio Kaiho

Trio Kaiho on kolmen nuoren turkulaismuusikon kokoonpano, joka sopii joka juhlaan. Keikkailemme ympärivuotisesti häissä, ravintoloissa ja kaikenlaisissa tilaisuuksissa – niin suurissa kuin pienissäkin. Ohjelmistomme on monipuolinen yhdistelmä sekä kotimaista että ulkomaista, vanhoista klassikoista uudempaan musiikkiin. Triomme äänimaisemaan kuuluvat monipuoliset piano- ja kitarasovitukset sekä laulajamme Katin eläytyvä ääni.

Kuva: Nils Sandman

Akustinen trio on tyylikäs valinta, joka pystyy PA-laitteiston avulla soittamaan bilemusiikkia ja rockia tilan täydeltä tai esittämään ikimuistoisia akustisia kappaleita juhlien alussa tai vaikkapa vihkimisen yhteydessä. Ideamme on olla persoonallinen vaihtoehto, joka mukautuu niin pienten kuin suurtenkin juhlien tarpeisiin – kokoonpanossamme on siis saatavilla niin trubaduurien kuin perinteisten bändien hyvät puolet. Teemme tunteella ja energialla juhlistanne entistäkin ikimuistoisemmat!

Monipuolisesta ja laajasta ohjelmistostamme löytyy niin iloista menomusiikkia (iskelmää, poppia, rockia), tanssimusiikkia kuin tunnelmointiin sopivia balladejakin. Musiikkitarjonta mukautetaan aina erikseen jokaiseen juhlaan. Edulliseen hintaamme sisältyy lisäksi toivebiisien toteutus sekä mahdollisuus käyttää äänentoistolaitteistoamme esim. puheisiin. Erityispyyntöjä varten olemme valmistaneet myös irlantilaistyylisen folk-setin, joka saa takuulla tanssijalan vipattamaan.

Juhlissa  tavataan!

Trio Kaiho Facebookissa.

 

Asiakkaiden kommentteja:

Trio Kaiho soitti hääjuhlassamme, emmekä voisi olla tyytyväisempiä! Musiikki oli monipuolista ja saimme itse vaikuttaa biisivalintoihin. Yhteydenpito bändin kanssa sujui hyvin ja sopiminen asioista joustavasti. Tanssilattialla riitti tanssijoita. Vieraat kiittelivät ja kehuivat bändiä kovasti vielä jälkeenpäinkin. Suosittelemme lämpimästi!

– Keikan tilaaja 25.7.2017

 

Trio Kaiho esiintyi hääjuhlassamme, ja olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme heidät. Kaikki sujui hienosti alusta loppuun. Sen lisäksi, että he ovat todella lahjakkaita ja hyviä esiintyjiä, niin lisäksi yhteydenpito ja asioista sopiminen oli vaivatonta ja aina ystävällistä. Iso kiitos vielä, että olitte juhlissamme nostamassa tunnelmaa.

– Keikan tilaaja 13.7.2017

 

Trio Kaiho soitti häissämme ikimuistoisen, upean, energisen keikan – tunnelma oli katossa ja kaikki vieraat tanssilattialla! Trio osasi loistavasti lukea yleisöä ja mukautua tilanteeseen. Emme yksinkertaisesti olisi voinut toivoa parempaa! Myös yhteydenpito ja järjestelyt toimivat kaikki todella ammattimaisesti. Suuri KIITOS Trio Kaiholle!

– Keikan tilaaja 22.8.2016

_nd89948-edit-2-2

Kuva: Lassi Hatakka

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s